2020. április 02., csütörtök, Áron napja van.
Nyomtatás

Közraktározás

Közraktári tevékenység az áru közraktári szerződés alapján e törvényben meghatározott módon történő tárolása és őrzése, a közraktári jegy kibocsátása, valamint az áru kiszolgáltatása. Ha kedves partnerünk ismeri a közraktározást tudja, hogy lehetőséget ad arra, hogy szállítási, tárolási költséget takarítson meg, miközben az árut a közraktározás teljes időtartama alatt szemmel tarthatja, dönthet az árukezelés módjáról és természetesen annak értékesítéséről.

Az EUROFRUKT Kft raktárai megfelel a közraktározás követelményeinek. Alapvető követelmény, hogy a tároló megfeleljen az áru tárolására egyébként vonatkozó technológiai előírásoknak. A telepen a tűzvédelem, valamint az éjjel-nappali őrzés megoldott kell, hogy legyen. Közraktárunk az árut a helyszínen zárolja, birtokba veszi és a kedves ügyfelünkkel együtt figyelemmel kíséri a közraktározás ideje alatt. A zárolást követően cégünknél biztonságban tárolhatja áruit.

Az EUROFRUKT Kft számos árufajta és árucsoport közraktározását vállalja.

Élelmezési és takarmányozási célú gabonafélék mellett szójatermékek, napraforgó, vetőmagok, biotermékek, liszt, stb. közraktározását is végzi.

Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek a hazai és import műtrágyák közraktározásában.

Összefoglalóan: az EUROFRUKT Kft minden olyan termény és termék közraktározására nyitott, amelyek, mind a tárolás, mind az árufajta jellegéből adódóan megfelelnek a törvényi előírásoknak.

A fentiek szellemében ajánljuk bővített, biztonságot adó szolgáltatásainkat partnereink részére.

Megbízhatóságunk, szolgálatkészségünk révén szerzett elismertségünk miatt elmondható, hogy mind a bel- és külföldi partnerek, mind a közraktározott árut finanszírozó pénzintézetek előnyben részesítik az EUROFRUKT Kft telepein tárolt árukkal kapcsolatos ügyleteiket.